Cum sa alegi cel mai bun laptisor de matca

Ce este laptisor de matca?

Lapțișorul de matcă reprezintă un produs natural cu multiple beneficii pentru sănătate. Cunoscut și sub denumirea de “hrana reginei”, lăpțișorul de matcă este o substanță produsă de albinele lucrătoare și destinată hrănirii larvelor și a reginei stupului. Acesta conține o combinație unică de vitamine, minerale, aminoacizi și enzime care îi conferă proprietăți nutriționale și vindecătoare remarcabile. Lapțișorul de matcă este asociat cu îmbunătățirea sistemului imunitar, reglarea nivelului de energie, susținerea sănătății pielii și a sistemului nervos, precum și cu efecte antiîmbătrânire. Poți beneficia de lapțișorul de matcă prin consumul de suplimente sau produse cosmetice ce conțin această substanță valoroasă. Descoperă mai multe despre proprietățile și utilizările lapțișorului de matcă și adaugă-l în rutina ta zilnică pentru a-ți spori vitalitatea și a te bucura de sănătatea generală.

Cum sa alegi laptisorul de matca din sursa sigura

În zilele noastre tot mai multe persoane aleg soluții alternative sau complementare pentru menținerea sănătății, din surse naturale. 

Treptat ne întoarcem către natură, la remediile folosite de bunici și străbunici, iar produsele apicole sunt printre cele mai eficiente și complete. 

Beneficiile lăptișorului de matcă sunt cunoscute înca din cele mai vechi timpuri, având efect antibacterian, imuno-stimulator și tonic.

Lăptișorul de matcă din sursă verificată păstrează aceste proprietăți și chiar adaugă și alte beneficii.

Pentru a te bucura la maxim de toți nutrienții,  este esențial să alegi o sursă recunoscută și transparentă, care să ofere informații sigure despre zona de unde a fost recoltat lăptișorul de matcă. În acest fel te asiguri că achiziționezi un produs pur și puternic. 

Nu toate stupurile de albine sunt amplasate în zone sigure și nepoluate, iar lăptișorul să fie recoltat, depozitat și transportat în cele mai bune condiții încât să își păstreze proprietățile nutriționale promise.

Un alt considerent extrem de important de luat în calcul este reputația companiei care produce lăptișorul de matcă pe care vrei să îl cumperi. Dacă alegi o companie bună și de renume, sunt șanse mari să obții un supliment de puritate și potență maximă. Deoarece de respectarea standardelor de producție sunt importante pentru starea de sănătate a consumatorilor și pentru obținerea efectelor așteptate. 

Laptisor de matca pur din Royal Jelly prin ce se remarca?

Deși este folosit de mii de ani, multe persoane încă nu cunosc beneficiile consumului de lăptișor de matcă pur:

Bogat în nutrienți: conține proteine, carbohidrați, proteine și grăsimi, complexul de vitamine B și minerale, toate acestea împreună lucrând în sinergie pentru a oferi beneficii asupra sănătății.

Rol antioxidant: lăptișorul de matcă din royal jelly poate contribui la reducerea inflamației din corp- cauza principală a bolilor cronice. Tot antioxidanții contribuie la prevenirea îmbătrânirii, contribuind la longevitate.

Sănătatea inimii: royal jelly poate contribui la menținerea colesterolului în limite rezonabile, susținând sănătatea inimii. 

Frumusețea și sănătatea pielii: efectul antibacterian ajută în vindecarea rănilor și a infecțiilor mai ușor, prin stimularea producției de colagen.

Tensiunea sanguină: consumul de lăptișor de matcă poate proteja inima și sistemul circulator, normalizând tensiunea sanguină.

Zahărul din sânge: datorită efectului antioxidant și antiinflamator, Royal Jelly poate contribui la sensibilitatea la insulină, prin normalizarea zahărului din sânge. 

Sănătatea creierului: persoanele stresate pot consuma lăptișor de matcă pentru diminuarea nivelului de stres, o dispoziție mai bună și îmunătățirea memoriei. 

Ajutor anti-îmbătrânire: lăptișorul de matcă poate încetini procesul de îmbătrânire pe de o parte prin îmbunătățirea performanțelor creierului și de pe altă parte prin ajutor în producția de colagen. Astfel că pielea, organele, articulațiile și oasele vor fi în formă mai bună. 

Susține sistemul imunitar: royal jelly poate contribui la o rezistență mai bună a corpului la atacul bacteriilor sau virusurilor. Astfel grăbește recuperarea și tonifică organismul pentru a face față factorilor exteriori. 

Este la fel de eficient sa consumi laptisor de matca capsule?

Lăptișorul de matca sub formă de capsule este o variantă mai convenabilă care înglobează toate proprietățile produsului clasic, având în compoziție lăptișor de matcă pur, sub formă de pulbere. Astfel compania se asigură că din momentul recoltării și până la produsul final sunt conservate toate enzimele și nutrienții necesari. Partea și mai bună este că este mai accesibil în această formulă, se poate lua în bagaj sau în geantă, nu este nevoie să fie depozitat la frigider, să te încadrezi în termenul de valabilitate scurt și nu necesită o spatulă specială pentru administrare. 

Astfel lăptișorul de matcă sub formă de capsule se poate dovedi cea mai ușoară opțiune de a lua acest supliment zilnic. Sunt persoane care nu suportă gustul specific sau senzația ușor înecăcioasă, așa că sub formă de capsule sunt accesibile oricui. 

Sau poate locuiești într-o zonă unde lăptișorul de matcă este greu de găsit și depozitat sub formă proaspătă. 

Laptisor de matca interzis femeilor sau mai degraba recomandat?

Lăptișorul de matcă nu este interzis femeilor,  ba chiar ajută în perioada menopauzei, ameliorând simptomele. În timpul menopauzei hormonii se reduc, ceea ce conduce la diverse efecte emoționale, fizice și mentale, dureri, pierderi de memorie, depresie sau anxietate. Studiile arată ca lăptișorul de matcă poate oferi sprijin în această perioadă dificilă a femeilor. 

Laptisor de matca beneficii, administrare si contraindicatii

Lapțișorul de matcă oferă numeroase beneficii pentru sănătate și este recunoscut drept un elixir natural al vitalității. Acest produs prețios, secretat de albinele lucrătoare, conține o combinație unică de substanțe nutritive esențiale, cum ar fi vitaminele, mineralele, aminoacizii și enzimele.

Printre beneficiile lapțișorului de matcă se numără susținerea sistemului imunitar, îmbunătățirea energiei și a performanțelor fizice și mentale, stimularea regenerării celulare și a proceselor de vindecare, precum și menținerea sănătății pielii și a aspectului general de tinerețe. De asemenea, lapțișorul de matcă are potențialul de a regla nivelul hormonilor, de a spori fertilitatea și de a îmbunătăți starea de spirit și calitatea somnului.

Modul de administrare al lăptișorului de matcă  sub formă de capsule Forever Royal Jelly este foarte ușor: o capsulă de două ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă, sublingual până se topește. Gustul este plăcut pentru a putea fi potrivit întregii familii.

Se recomandă precauție în cazul persoanelor care au alergii la produse apicole.

Lăptișorul de matcă sub forma de Royal Jelly este de mare ajutor în recuperarea după boli sau în perioadele foarte aglomerate și stresante, când corpul are nevoie de ajutor și susținere. 

Însă poți face cure cu acest produs, mai ales în sezonul rece pentru a îți întări imunitatea în mod natural și a te bucura la maxim de viață, fără restricții.

Contraidicatii: Se recomandă evitarea consumului în perioada sarcinii și în timpul alăptării. 

                     CUMPARA FOREVER ROYAL JELLY – PRODUS CU LAPTISOR DE MATCA PUR IN CAPSULE

     CLICK PE IMAGINE

 

Forever Royal Jelly
Forever Royal Jelly, supliment alimentar cu laptisor de matca

Therapeutic Properties of Bioactive Compounds from Different Honeybee Products https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5487425/

Antioxidant Potential of Propolis, Bee Pollen, and Royal Jelly: Possible Medical Application https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5954854/

In Vitro Anti-Inflammatory Effects of Three Fatty Acids from Royal Jelly https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5099463/

Royal Jelly Inhibits Pseudomonas aeruginosa Adherence and Reduces Excessive Inflammatory Responses in Human Epithelial Cells https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29075644/

Royal Jelly Reduces Cholesterol Levels, Ameliorates Aβ Pathology and Enhances Neuronal Metabolic Activities in a Rabbit Model of Alzheimer’s Disease https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5845009/

Hypocholesterolemic efficacy of royal jelly in healthy mild hypercholesterolemic adults https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27937077/

Royal Jelly: An ancient remedy with remarkable antibacterial properties https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27664731/

Royal jelly enhances antigen‐specific mucosal IgA response https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5779328/

Royal Jelly Supplementation Improves Menopausal Symptoms Such as Backache, Low Back Pain, and Anxiety in Postmenopausal Japanese Women https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29853955/

Ionel Chirnogea
Ionel Chirnogea
Articole: 19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
Vă raspundem cu drag, la orice intrebare!