Home » Produse Forever » Aloe Heat Lotion ( Crema rosie Forever )

Aloe Heat Lotion ( Crema rosie Forever )

86.06 lei

Beneficii Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion este o emulsie cu pH echilibrat, cu efect puternic de încălzire, antialgic, relaxant. Acest produs este unul dintre cele mai eficiente calmante pentru durerile provocate de reumatism.

Cod Produs: 64 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Aloe Heat Lotion , cunoascută ca și Crema roșie Forever ,ideală pentru un masaj rafinat

Este benefică pentru tensiune ușoară,în mușchi și picioare stresate. Având in compaziție aloe vera, susan și sâmburi de caise oferă pielii hidratare și substanțe nutritive valoroase. Mentolul și uleiul de eucalipt stimulează circulatia sanguina intr-un mod plăcut. Loțiunea Aloe Heat Lotion ( crema rosie Forever ) are un efect hrănitor și ajută  mușchii obosiți si incordați. Te simți renăscut!

Loțiune cu căldură si Aloe vera

Loțiunea Aloe Heat oferă efecte de încălzire și răcire, cu puterea gelului de aloe vera 100% pur și stabilizat, mentol și eucalipt combinate cu uleiuri liniștitoare. Această loțiune de masaj este rapid absorbită de piele.

RELAXARE PURĂ PENTRU PICIOARE OBOSITE

Și picioarele tale adoră loțiunea! După o zi lungă de muncă cu tocuri înalte, te vei simți renăscută când tu (sau dragul tău partener) îți masezi picioarele cu  Heat Lotion.

BENEFICII PENTRU TENSIUNI MUSCULARE

Loțiunea Aloe Heat este, de asemenea, o loțiune de masaj excelentă. Se poate amesteca si cu ulei de masaj sau alte creme. Te vei simți renăscut!

Obține  Aloe Heat Lotion la pret de distribuitor prin crearea contului de client !

Creaza-ti contul de client Forever, simplu si rapid prin pagina Cum cumpar .

Recomandat a se folosi impreuna cu:

Aplicare: Se aplică cu generozitate si se masează pe piele. Apoi spălați-vă mâinile cu atenție. Evitati contactul cu ochii.

SFAT: Aplicați Aloe Heat Lotion ( crema rosie Forever ) pe picioarele umflate și epuizate. Efect uimitor de revigorant! Pentru a preveni răcirea Loțiunii Aloe Heat, acoperiți zonele cu cremă cu o cârpă moale.

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aloe Heat Lotion ( Crema rosie Forever )”