Home » Produse Forever » Fields Of Greens

Fields Of Greens

63.88 lei

Beneficii Fields of Greens

  • Excelenta sursa de hrana verde
  • Bogat in substante minerale
  • Contine clorofila
Cod Produs: 068 Categorie:

Descriere

Fields of Greens, amestec de iarbă verde de orz, iarbă de grâu și lucernă.

Fields of Greens constă într-un amestec bine echilibrat de iarbă verde de orz, iarbă de grâu și lucernă sub formă de pastile. El este ideal pentru vegetarieni, sportivi și toți cei care vor să se menţină tineri la suflet şi la trup. Cu gustul picant al unui praf de piper cayenne şi un strop de miere, ele dezlănţuie întreaga putere a naturii.

MIX BINE ECHILIBRAT

 Forever Living a combinat cele mai cunoscute cereale , prin partea de frunze de orz (care conţine potasiu, calciu, magneziu, fier, sodiu, fosfor, zinc şi mangan ) iarba de grâu pulbere ( care conţine vitamine, minerale şi microelemente) plus pulbere de lucernă ( bogată în minerale, vitaminele A, B6, E şi K ) și o cantitate mică de piper cayenne ( pentru buna funcţionară a sistemului circulator şi digestiv) și miere pentru a crea Forever Fields of Greens.

PRODUS FOREVER IDEAL PENTRU VEGETARIENI, ATLEŢI SI VĂRSTNICI

E unul din cele mai bune suplimente alimentare , care este potrivit pentru cei mai în vârstă, sportivi și este, de asemenea, ideal pentru vegetarieni, cu efecte benefice asupra organismului, prin reducerea carenţelor de vitamine, preîntâmpină alergiile, etc

SFATUL NOSTRU PENTRU TINE

Se pot lua 2-3 tablete pe zi, inainte de masa cu 30 de minute

 Se combină excelent cu Forever Lean, dar și cu culturile pline de viață din Forever Active Pro-B.